Case Jartek

Asiakas

Jartek Invest Oy on yksi Suomen suurimmista sahateollisuuden teknologiatoimittajista. Yritys on erikoistunut sahojen lajittelu- ja paketointilaitosten, puun lämpökäsittelylaitosten sekä jatkojalostusteknologian toimittamiseen. Hankintayhteistyö Holvian kanssa käynnistyi keväällä 2021, kun Holvia aloitti toimintansa Hollolan Takomossa. 

Haaste ja ratkaisu

Jartek Investin haasteena oli sahalaitoksissa tarvittavien kuljetinlaitteiden hankinta kustannustehokkaaseen hintaan. Toiminnan kasvaessa laitteita tarvittiin lisää ja näin myös yhteistyö Holvian kanssa alkoi. Holvia etsi Jartek Investin tarvitsemat kuljetinratkaisut sellaiseen hintaan, joita se pystyy asiakkaansa vaatimalla kustannustasolla valmistamaan. Hankintayhteistyötä on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa.  

”Holvian tapa tehdä konepajatoimintaa on täysin uusi. He ovat löytäneet meille tuotteet, jonka valmistuskustannus sopii meidän budjettiimme. Arvostamme myös sitä, että he ovat kotimainen ja paikallinen toimija. Toimipaikkamme sijaitsevat lähellä toisiaan, mikä tekee työn valvonnasta helpompaa.” – Jesse Kiuru, Hankintapäällikkö, Jartek Invest Oy