Palveluja teknologiateollisuuden tarpeisiin

Holvia tarjoaa alihankinta- ja sopimusvalmistuspalveluja sekä hankinta- ja projektiosaamista teknologiateollisuuden käyttöön. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria teknologiayrityksiä, jotka toimivat muun muassa rakennus-, metalli-, puu-, kaivos- ja meriteollisuuden aloilla. Perinteisen konepajan sijaan toimimme ns. hybridimallilla, jossa tehtävänämme on yhdistää asiakkaamme heille parhaiten sopiviin palveluihin asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Alihankinta- ja sopimusvalmistuspalvelut

Tarjoamme hitsattujen teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden alihankinta- ja sopimusvalmistuspalveluja eri teollisuudenaloilla toimiville teknologiayrityksille. Huolehdimme tarvitsemiesi tuotteiden valmistuksen ja kokoonpanon asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Varmistamme puolestasi myös tuotteiden laadun ja vastaamme siitä, että toimitukset saapuvat perille nopeasti ja luotettavasti.

Hankinta- ja projektiosaaminen ostospalveluna

Hankinta- ja projektiosaamisen ostaminen palveluna (”Sourcing-As-A-Service”) on nykyaikainen ja yleistymässä oleva tapa hoitaa yrityksen hankinnat. Palvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden miettiä, mihin toimintoihin haluat käyttää omaa aikaasi ja mikä osa osto- ja hankintatoiminnoista on tehokkaampaa ulkoistaa ulkopuoliselle asiantuntijalle.