Yhdistämme parhaat konepajapalvelut asiakkaidemme tarpeisiin

Oma tarinamme

Holvia on syntynyt näkemyksestä, kokemuksesta ja aidosta halusta auttaa yrityksiä tekemään parempaa liiketoimintaa. Perinteisen konepajan sijaan toimimme ns. hybridimallilla, jossa ydintehtävänämme on yhdistää asiakkaamme heille parhaiten sopiviin konepajapalveluihin – asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Tämä kaikki on meille tuttua, sillä yrityksessämme yhdistyy yli sadan vuoden kokemus kansainvälisestä hankinnasta sekä koneiden ja laitteiden valmistuksesta useilta eri toimialoilta. Pitkä kokemuksemme tuo mukanaan monipuolista kykyä ratkaista asiakkaidemme haasteita ja luoda heille edellytyksiä kasvuun, kehitykseen ja entistä kilpailukykyisempään liiketoimintaan.

Verkostomme

Osaamistamme täydentää erilaisiin palveluihin erikoistuneiden yritysten kansainvälinen verkosto. Monipuolisuus auttaa meitä vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, minkä vuoksi myös kehitämme ja laajennamme verkostoamme aktiivisesti. Valitsemme jokaisen yhteistyökumppanimme huolellisesti, jotta voimme taata sekä tuotteiden että toimintamme laadun asiakkaillemme.

Asiakastilausten lisäksi tarjoamme yhteistyöyrityksillemme fyysistä työtilaa Lahden Hollolassa ja autamme heitä kasvamaan verkostomaisesti yhdessä alan muiden toimijoiden kanssa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä alueen oppilaitosten kanssa.

Ihmiset yrityksen takana

Juha Soini

Juha Soini on Tampereella asuva teekkarihenkinen yrittäjä, jolla on takanaan lähes 30-vuotta kestänyt menestyksekäs ura itse perustamiensa yritysten parissa. Juhalla on mittava kokemus sekä ympäristöteknologia-alasta että teknologiaan ja valmistavaan konepajateollisuuteen keskittyvien yritysten johtamisesta. Holviassa Juhan harteilla on toimitusjohtajan viitta, ja kaikista hänen osaamisalueistaan juuri konepajayrittäjyys on lähinnä hänen sydäntään.

Motto: ”Kovalla tekemisellä ja uskolla omaan onnistumiseensa saavuttaa paljon. Kukaan ei pysty yksin ratkaisemaan kaikkea, vaan ympärille tarvitaan ihmisiä, jotka ovat osaavampia kuin itse ja täydentävät toinen toisiaan.”

Antti Suikkanen

Antti Suikkanen on yrittäjähenkinen hollolalainen, jolla on 15 vuoden kokemus johto- ja asiantuntijatehtävistä terästeollisuuden sekä alihankinta- ja sopimusvalmistuksen parissa. Uransa aikana Antti on toiminut monen kokoisissa ja elinkaarensa eri vaiheissa olevissa yrityksissä, mikä on tuonut arvokasta näkökulmaa hänen nykyisiin tehtäviinsä. Holviassa Antti vastaa myynnistä ja verkostoyhteistyön kehittämisestä.

Motto: ”Vahvalla yhteistyöllä ja osaamisella rakennetaan kilpailukykyisiä yrityksiä.”

Kimmo Tolonen

Kimmo Tolonen on konepaja-ammattilainen, jolla on 30 vuoden kokemus johtotehtävistä valmistavan teollisuuden parissa. Uransa aikana hän on toiminut useissa metallialan yrityksissä, joilla on ollut alihankintaa, sopimusvalmistusta tai omaa valmistusta aina raskaasta kalustosta ohutlevytuotteisiin. Holviassa Kimmo toimii tehtaanjohtajana.

Motto: ”Toiset puhuvat, toiset tekevät.”

Timo Syväjärvi

Timo Syväjärvi on koneistuksen johtotehtävissä ja metallin sopimusvalmistuksen parissa kansainvälisen uran tehnyt diplomi-insinööri. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus tuotekehityksestä, myynnistä ja markkinoinnista, asiakasrajapinnassa työskentelystä sekä liiketoiminnan kasvattamisesta. Timo on yhteyksien luoja, Holvian pohjalaissieluinen ”takapiru” ja kumppani, joka on aina tavoitettavissa.

Motto: ”What got you here, won’t get you there.”