Tarjoamme hitsattujen teräsrakenteiden sekä koneiden ja laitteiden alihankinta- ja sopimusvalmistuspalveluja eri teollisuudenaloilla toimiville teknologiayrityksille. Sinun tarvitsee tehdä vain tilaus, minkä jälkeen me kannamme vastuun koko tilaus-toimitusketjusta. Tehtäviimme voi kuulua valmistus, kokoonpano, pintakäsittely, dokumentointi, laaduntarkastus sekä varastointi, sinun toiveidesi mukaan.

Kone- ja laitekokoonpanot

Tarjoamme kone- ja laitekokoonpanoa avaimet käteen -palveluna. Tällöin vastuullamme on kokoonpanotyö, testaukset, toiminnan varmistaminen, varastointi ja tuotteiden lähetys yritykseesi juuri oikeaan tarpeeseen ja aikaan. Palvelumme ansiosta varastointiin tarvitsemasi tilan tarve katoaa eikä kokoonpanoresursseja enää tarvita.

Pyydä tarjous

Sarjatuotteet

Otamme vastuun tuotteiden sarjavalmistuksesta ja kokoonpanosta sekä tarvittaessa myös niiden varastoinnista. Palvelumme ansiosta varastointiin tarvittavia tiloja ei enää tarvita, ja niitä voidaan hyödyntää muuhun tarkoitukseen. Tuotteiden toimitus yrityksellesi tapahtuu JOT-periaatteen mukaisesti juuri oikeaan aikaan.

Pyydä tarjous

Projektivalmistus

Huolehdimme kertaluonteisten tuotteiden valmistusprosessin puolestasi. Kannamme tarvittaessa vastuun koko projektista, ja olemme mukana aina määrittely- ja tarjousvaiheesta dokumentointiin ja laadunvarmistukseen asti. Projektiosaamisemme ansiosta toimitamme tuotteen kilpailukykyiseen hintaan huolehtien samalla siitä, että projekti saadaan kerralla maaliin.

Pyydä tarjous