Holvia on teollisuuden toimitusketjun asiantuntija

Holvia on kokenut teollisuuden toimitusketjujen asiantutijayritys, jonka palvelut on luotu ratkaisemaan teknologiateollisuuden haasteita löytää kustannustehokkaasti toimittajat valmistavan teollisuuden tarpeisiin.

Palvelumme on niin sanottu hybridimalli, jossa tehtävänämme on yhdistää asiakkaamme heille parhaiten sopiviin palveluihin asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Olemme yhdistävä tekijä, joka tarjoaa kokonaispalveluna hallittua hankintaa valmistavalle teollisuudelle. Kuinka asiakasprojektimme sitten käytännössä etenevät?

Kartoitamme tarpeesi

Asiantuntijoidemme osaaminen kattaa niin alihankinnan, sopimusvalmistuksen kuin oman valmistuksen aina raskaasta kalustosta ohutlevytuotteisiin. Asiakkaamme ovat keskisuuria ja suuria teknologiayrityksiä, jotka toimivat muun muassa rakennus-, metalli-, puu-, kaivos- ja meriteollisuuden aloilla.

Ymmärrämme laaja-alaisesti kokonaiskuvaa ja meillä on kyvykkyyttä ratkoa niin teknisiä haasteita kuin tarjota selkeitä näkemyksiä tuotannon johtamisesta.

Tiedämme, että yksittäisen komponentin tai osan puuttuminen tai uuden innovaation kustannustehokas saattaminen markkinoille voi olla yritystoiminnalle todella kriittistä. Olipa tarpeesi jo valmiin tuotteen yksittäisen komponentit saatavuus tai uuden tuotteen valmistus kokonaisuudessaan, olemme valmiina auttamaan.

Asiakkaiden tarpeita, joita olemme ratkoneet

 • Asiakkaan tuotantolinja seisoo yksittäisen osan tai komponentin puuttuessa.
 • Asiakkaan nykyisellä toimittajalla on hetkellisiä toimitusvaikeuksia.
 • Asiakkaalla on tarve löytää uusi toimittaja sopivaan hintaan ja järkevällä toimitusajalla.
 • Asiakas haluaa keskittyä omaan ydinosaamiseen ja kaipaa osaavaa kumppania hankintojen tekemiseen.
 • Asiakas on tuomassa markkinoille uuden tuotteen, jolle etsitään valmistajaa.

Holvialta ratkaisut tuotteiden saatavuusongelmiin

Ratkaisuna tarjoamme ulkoistettua hankintapalvelua, jonka toteutamme täysin tarpeesi mukaan. Voit ulkoistaa yksittäisten sarjavalmistustuotteiden hankinnan tai tekniset kokonaisratkaisut. Tarpeesi voi olla hetkellinen tai tarvitset osaavan kumppanin kehitystyöhön liittyviin hankintoihin ja haluat itse keskittyä omaan ydinosaamiseesi.

Asiantuntijamme etsivät aina asiakaskohtaisesti oikeat kanavat ja yhdistelmät, jotta asiakas voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja tuotteet saadaan kustannustehokkaasti sekä aikataulussa.

”Vallitsevassa maailmantilanteessa tuotteiden saatavuus on todella haasteellista. Olemme luoneet vuosien aikana kattavan kansainvälisen toimittajaverkoston, jonka voimme nyt tarjota asiakkaidemme käyttöön”, kertoo Holvian toimitusjohtaja Juha Soini, jolla on yli 30 vuoden kokemus teollisuudesta ja yrittämisestä.

Ratkaisuja, joita olemme toteuttaneet

 • Sarjatuotantona jalustan tuotanto sähkökaapin valmistajalle
 • Piensarjatuotantona kaivosajoneuvon pohjarakenne kokonaisuutena
 • Uuden kauhakuormaajan seulan prototyyppien tuotanto
 • Demotuotteiden valmistus sekä sopivan toimittajan valinta
 • Puunjalostusteollisuuden kuljetinratkaisut projektituotantona

”Olemme aktiivisesti laajentaneet toimittajaverkostoamme Euroopassa ja olemme käyneet tutustumassa useisiin uusiin toimittajiin. Huolehdimme tarkkaan toimittajiemme laadusta ja pidämme yhteyksiä yllä aktiivisesti. Verkostostamme löytyy toimittajia myös kotimaasta sekä Aasiasta. Meillä on aito halu olla auttamassa kotimaista teknologiateollisuutta omalla asiantuntemuksellamme ja tuoda valmiiksi luodut suhteet yritysten käyttöön.”

Juha Soini, Holvia Group

Asiakkaalle joustavaa ja riskitöntä

Holvia tarjoamat palvelut ovat kokonaisratkaisuja, jotka pitävät sisällään kaiken ongelman ratkaisusta ja toimittajavalinnoista aina logistiikkaan ja varastointiin. Yhteistyö on asiakkaalle joustavaa ja riskitöntä.

”Vastaamme asiakkaan puolesta toimittajien ja tuotteiden laadusta sekä hallinnollisista toimenpiteistä kuten luvista, rahdeista ja tulleista. Tarjoamme myös toimivat ratkaisut logistiikkaan ja varastointiin”, Soini kuvailee kattavaa kokonaisuutta.

Tarvittaessa tuotteita on saatu Euroopasta Suomeen jopa parin viikon sisällä. Normaalisti rahtien toimitusaika on 4–6 viikkoa.

”Meidän tavoitteemme on toteuttaa asiakaslähtöisiä palveluita ja haluamme, että yhteistyö kanssamme on asiakkaalle todella vaivatonta”, Soini summaa.

Asiakkaidemme saamat hyöyt

 • Kattava ja monipuolinen toimittajaverkosto kotimaassa, Euroopassa ja Aasiassa.
 • Holvia vastaa toimittajiin, tuotteisiin ja aikatauluihin liittyvistä riskeistä.
 • Luotettavat sovitun mukaiset toimitukset.
 • Kustannustehokas ja joustava palvelu, jolloin aikaa jää omaan ydinosaamiseen.
 • Ulkoistettua osaamista hankinnan lisäksi myös teknisestä toteutuksesta sekä prosessien ja tuotannon johtamisesta